Разработка платного шаблона Joomla

Prihaja štirinajsta izvedba festivala GorA Rocka

OBJAVLJENO 03. 04. 2018

Tresla se bo gora, špilal se bo rock, od 22. do 25. junija.
Znani glavni nastopajoči, prostovoljci komaj čakamo začetek festivala.

Preko 250 prostovoljcev že aktivno deluje, da pripravijo največji dobrodelni rock festival pri nas! Tako bo Šentviška planota tudi v letu 2018 poskrbela za nepozabno rokersko kuliso in vsem zbranim na štirinajstem festivalu GorA RockA ponudila vse najboljše. Izkupiček festivala bo tudi letos kakor vedno namenjen lokalni skupnosti, posameznikom in dobrodelnim ustanovam.

V vseh letih obstoja festivala pa so podarili že 106.323,54 €!

Znane so nastopajoče zasedbe na štirinajsti izvedbi festivala, med njimi pa najdemo kar nekaj imen, ki se bodo na festivalu predstavili prvič. Za nepozabno glasbeno doživetje, bodo v treh glasbenih večerih, poskrbeli MI2, Elvis Jackson, Big Foot Mama, Brkovi, Zablujena Generacija, Happy Ol' McWeasel, Hamo & Tribute 2 Love, Nude, Avven, Koala Voice, Shotdown in Ansambl Ikebana, Joker out in Nera. Na Facebook strani festivala pa poteka glasovanje za neuveljavljene skupine katerim bodo organizatorji dali priložnost nastopanja na enem največjih odrov v Sloveniji. Tako kot vsako leto tudi letos drži – GorA RockA ne bo razočarala.

Obiskovalci festivala GorA RockA, bodo tudi letos deležni nizke cene festivalske vstopnice ter brezplačnega kampiranja. Rokerji bodo lahko tudi letos, vikend preživeli v neokrnjeni naravi in se prepustili zvokom odlične rock glasbe in čarom predalpskega okolja. Poleg odličnega glasbenega programa organizatorji pripravljajo tudi nepozaben dnevni program s kulturnimi in športnimi vsebinami. Niso pa pozabili tudi na legendarna tekmovanja v metanju čuole (lesene klade), premagovanja poligona in vlečenju vrvi

GorA Rocka pa bo odmevala tudi v letu 2018.
Organizatorji napovedujejo, da bo 14. GorA RockA srečna in... udarna.

Sponzorji

Podjetja in posamezniki, ki nam pomagajo pri izvedbi festivala. Hvala!

Kontakt

Pokličite nas, pišite nam. Stopite v stik z nami.

ŠD Šentviška Gora

Prapetno Brdo 17C
5283 Slap ob Idrijci
Slovenija

Matična številka: 1130030000
Davčna številka: SI22315993

Telefon

Vodja festivala:
Jernej Kenda: 041 498 172

Stik z mediji:
Nicolas Vanek: 031 456 852