Разработка платного шаблона Joomla

Informacije

PLAČILNA KARTICA

Na festivalu bo vse plačevanje potekalo preko brezgotovinskega plačilnega sistema. Na info točki v glavnem šotoru si boste za nemoteno plačevanje morali zagotoviti festivalsko plačilno kartico, na katero boste lahko nalagali denar. Nalaganje denarja na festivalsko kartico bo omogočeno tudi s plačilnimi karticami. Ob prvem nalaganju vam bomo od glavnega zneska odšteli 2,5 evra. Od tega gre 1,5 evra za uporabo sistema in 1 evro za kavcijo, ki jo dobite nazaj, ko kartico vrnete. Ob odhodu s festivala vam vrnemo tudi vse dobroimetje, ki vam je  na kartici še ostalo.

KAVCIJA ZA KOZAREC

Za vsak kozarec na vašo festivalsko plačilno kartico zaračunamo kavcijo v višini 1 evra. V kolikor ob nakupu naslednje pijače embalažo vrnete, vam le-te ne zaračunamo. Na ta način skrbimo za pravilno ločevanje odpadkov ter pripomoremo k ohranjanju neokrnjene narave.

Da bi dobili svoj polog za kozarec nazaj, morate do šanka prinesti svojo festivalsko plačilno kartico in prazen kozarec. Povrnili vam bomo samo toliko kavcij, kot ste jih plačali.

FESTIVALSKO BLAGO

Na prizorišču bo tudi prodajni šotor, v katerem boste lahko kupili majice festivala in druge festivalske izdelke. Število posameznih artiklov bo omejeno število.

PRVA POMOČ

Šotor prve pomoči bo postavljen ves čas trajanja festivala. Čez dan bodo na festivalu prisotni usposobljeni prostovoljci z opravljenim tečajem prve pomoči, prav tako se bo na prizorišču nahajal avtomatski defibrilator. V večernem času bo na prizorišču reševalno vozilo z zdravnikom. V kolikor morate svoja zdravila hraniti v hladilniku, nas o tem prej obvestite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Z veseljem vam bomo pomagali.

HRANA IN PIJAČA

Na festivalu bo ves čas na voljo hrana in pijača. Kuharska ekipa bo naredila vse, da vam bo nudila kvalitetno prehrano. Na voljo bodo tudi vegetarijanske in veganske jedi. Za šankom pa bodo prijazni prostovoljci poskrbeli, da ne boste žejni. V kampu bomo ves čas nudili tudi brezplačno pitno vodo. Hrane in pijače ne bo možno prenašati z in na festivalsko prizorišče.

Na festivalu bomo uporabljali kozarce, ki so v večini izdelani iz koruznega škroba. Če imate alergijo na koruzo, ti kozarci za vas niso primerni. V tem primeru ob naročilu pijače opozorite osebje festivala.  

SMETI IN ZABOJNIKI ZA SMETI

Organizatorji festivala se z veliko napora in finančnimi vložki trudimo naš festival zapeljati na pot trajnosti in ekologije. Seveda pa brez vaše pomoči tukaj ne bo šlo. Prosimo vas, da poskusite ohraniti festivalsko območje in okolico čisto. Uporabljate zabojnike za smeti, ki bodo postavljeni na celotnem območju festivala, in upoštevajte označbe na zabojnikih za recikliranje.

IZGUBLJENO IN NAJDENO

V kolikor boste na prizorišču festivala kaj izgubili, najprej obiščite info točko v glavnem šotoru. Prav tako vas naprošamo, da vse najdene predmete oddate na tej točki. Po končanem festivalu bomo vse najdene predmete, ki še nimajo lastnika, fotografirali in delili na družbenih omrežjih.

PARKIRANJE

Ob prihodu z avtomobilom v vas Prapetno Brdo vas bodo redarji usmerili do vašega parkirnega mesta. Zavedajte se, da je parkiranje dovoljeno le na določenih mestih. Parkiranje je brezplačno, vendar za avtomobile in krajo ne odgovarjamo.

AVTODOM

Za vse, ki boste na festival prispeli z avtodomom, pripravljamo posebno parkirišče, do katerega vas bodo usmerili redarji festivala. Na parkirišču bodo na voljo kemične sanitarije. Električnega priključka organizator ne zagotavlja. Prav tako ne bo omogočeno praznjenje toaletne vode. Prosimo vas, da območje parkirišča za seboj pospravite.

MOTORNA KOLESA

Vsem motoristom zagotavljamo parkiranje v brezplačni garaži. Tako boste lahko parkirali svoje motorje na zaščitenem območju in brezskrbno uživali na festivalu.

HIŠNI LJUBLJENČKI

Psi in druge živali so na festivalskem območju prepovedane. Zaradi glasnosti festivala se po mnenju strokovnjakov takšno ravnanje šteje za mučenje živali. Ker si tega nihče ne želi, vas prosimo, da odgovorno ravnate s svojim hišnim ljubljenčkom in ga pustite doma.

PREPOVEDANI PREDMETI

Na območju festivala in kampa je z zakonodajo prepovedan vnos steklenic, odprtega ognja, trdih drog, predmetov, ki se lahko uporabljajo kot izstrelki, nožev in seveda vseh vrst orožja in drugih predmetov, ki jih je mogoče tako uporabiti. Pred vstopom na prizorišče bo nadzor nad prinesenimi predmeti izvajala pooblaščena varnostna služba.

Sponzorji

Podjetja in posamezniki, ki nam pomagajo pri izvedbi festivala. Hvala!

Kontakt

Pokličite nas, pišite nam. Stopite v stik z nami.

ŠD Šentviška Gora

Prapetno Brdo 17C
5283 Slap ob Idrijci
Slovenija

Matična številka: 1130030000
Davčna številka: SI22315993

Telefon

Vodja festivala:
Jernej Kenda: 041 498 172

Stik z mediji:
Nicolas Vanek: 031 456 852