Разработка платного шаблона Joomla

O festivalu

Gora Rocka! Festival, ki ga poganja 360 prostovoljcev. Festival, na katerem nobena natakarica, redar ali pobiralec smeti za svoje delo ne želi prejeti plačila! Festival, za katerega živi celotna Šentviška planota.

Festival se vsako leto konec junija odvija na Šentviški planoti v okolici Tolmina. Organizatorji se vedno trudimo, da zagotovimo najboljše domače in tuje skupine. Poleg večernega programa pa pripravimo še različne kulturne in športne dogodke. Želimo si, da na našem festivalu obiskovalcem nikoli ne bi bilo dolgčas.

Izkupiček festivala organizatorji vedno namenimo lokalni skupnosti, posameznikom in dobrodelnim ustanovam. V 19 izvedbah festivala smo tako doslej podarili že preko 200 tisoč evrov!

Gora Rocka je festival, ki se odvija v neokrnjeni naravi, zato organizatorji delamo vse, da jo naš festival minimalno obremenjuje. Na festivalu tako nimamo nobenih okolju škodljivih plastičnih materialov, ki v naravi razpadajo tudi po več 100 let. Pijačo točimo izključno v pralne kozarce vseh dimenzij, kavo mešamo z lesenimi palčkami, koktajle pa srkamo skozi posebne slamice. Uporabljamo tudi posebne biorazgradljive plastenke za vodo.

K ekološki noti festivala pa prispevajo tudi nastopajoči. Vsako leto največje zvezde rocka zasadijo svoje drevo. Tako naravi vračamo svež zrak, brez katerega ni življenja, ni hrane, ni piva in ni ROCKA! Drevored rokerskih zvezd si lahko obiskovalci ogledajo ob vhodu na festival.

Sponzorji

Podjetja in posamezniki, ki nam pomagajo pri izvedbi festivala. Hvala!

 
 
 
 

Glavni medijski partner

Medijski partnerji

Kontakt

Pokličite nas, pišite nam. Stopite v stik z nami.

ŠD Šentviška Gora

Prapetno Brdo 17C
5283 Slap ob Idrijci
Slovenija

Matična številka: 1130030000
Davčna številka: SI22315993

Telefon

Vodja festivala:
Jernej Kenda: 041 498 172

Odnosi z javnostmi:
Nika Poljanšek: 064 142 860